Despre Noi

Isahar.ro a inceput ca un magazine online exclusiv de incaltaminte barbateasca din dorinta de a aduce pe piata produse in tendinte, la preturi accesibile.

Ulterior, interesul constant de a satisface cerintele clientilor a dus la diversificarea gamei noastre de produse atat catre incaltamintea de dama, cat si catre imbracaminte.

 

Suntem o companie tanara si dinamica, in plina dezvoltare, iar exigenta clientilor nostrii ne determina sa fim in permanenta competitie cu cele mai mari firme din domeniu. Incercam sa fim cat mai clari privind produsele pe care le comercializam, cat mai prompti in expedierea comenzilor si cat mai receptivi in solutionarea oricarei probleme aparute.

 

Isahar.ro este pentru bucurii cu livrare in 24h sau cand vrei tu prin curier. Toate produsele listate pe site-ul www.isahar.ro sunt disponibile online si se pot livra la orice adresa din Romania. Asa ca nu uita sa-ti salveaza oricand produsele pe care le doresti in sectiunea FAVORITE. Comanda-le cand vrei sau la reduceri de neratat. Vei putea plati usor cu cardul sau direct la livrare.

Bine ai venit in magazinul nostru online! Nu ezita sa ne contactezi pentru orice nelamurire, cerere sau problema de solutionat!

 

ISA BREND CAPITAL SRL

Adresa :

Strada Lamaiului nr.37

Bucuresti, 014581, sector 1

Romania

Telefon: +40771347070 (Luni-Vineri: 09:00-17:00)

E-mail: office@isahar.ro

 

Date societate ISA BREND CAPITAL SRL

Numar de inregistrare fiscala : 39199414

Numar de inregistrare la Registrul Comertului: J40/5258/2018